BukuGaby - buku anak dan mainan anak Home About Us Shopping Info News Testimonials Contact Us
 
Wednesday, 10 Feb 2016

BukuGaby - buku anak dan mainan anak
Educative Games & Creativity
*Piggy Paint Nail Polish & Nail Art Stickers (Safe for Kids: Non-Toxic, Odorless, Water-based Formula) 
*Floor Puzzles, Board Games, Dice Games, Card Games
*Science Experiment Kits
*Art & Craft DIY Kits
*Fine Motor Skill Development (Building Blocks, Threading, Lacing, etc)
Baby & Toddler Books
*Baby Record Books 
*Board Books/Hard Books
*Flash Cards
*Touch & Feel Board Book, Softbook, Bath Books
Activity Books
*Letterland Books 
*Painting, Coloring, Picture Books & Art and Craft Books
*Fun Math, English, Alphabets & Other Learning Books
*Wipe Clean Activity Books
*Fun Science & Knowledge Books
*Kumon Books
*Recipe Books & Cooking Activity Set
*School Zone Workbooks & Flash Cards
Fun Books
*Sound Books, Music Books, Talking Books, Books with CD
*PopUp, Lift-a-Flap, Puzzle Books & Other Unique Books
*Sticker Books
*Magnet Books & Soft Felt Play Books
Story Books
*Story Collection Books
*Animals, Fairy Tales, Bedtime Story Books
*Character Building Books
Religious Books
*Christian Books
*Islamic Books
*Buddhist Books & Games
Chinese/Mandarin Books
*Chinese Story Books
*Chinese Learning Books & Flash Cards








Yuk Luangkan 5 Menit Sehari Saja untuk Membacakan Buku ke Anak! ;)
Bunda, 5 meniiiit ajaa in a day luangkan waktu yuk utk membaca buku bareng si kecil ;)
Saat bedtime tuh bisa jadi waktu yang oke banget buat ayah bunda untuk membacakan cerita.
Tidak usah cerita yg panjang2 kalau baru akan memulai membiasakan si kecil membaca buku bersama, pilih buku yang banyak... [Read More]


Xmas is Coming.. Yuk kasi hadiah buku ajaa utk buah hati kitaa ;)
BukuGaby.com's 4th Anniversary - Bagi-bagi Voucher Belanja!!

  Read More Hot News 
Welcome, Guest! Please Sign In to access additional features. New User? Sign Up here for FREE.
Please help us to recommend BukuGaby.com on Google Search by clicking this button

Mau jualan buku anak import Tanpa Nyetok (Dropship) tapi bisa dapet Harga Grosir?? Bisa banget!!
Yuk join program Reseller Deposit di BukuGaby.com!
Contact kami untuk info detilnya:
Pin BB 2C07A15C, SMS/WA 082111553509, Email bukugaby@yahoo.com

Product ID is NOT valid
       My Account | Empty Cart


Pin BB: 2C07A15C (CS Suci - retail)
Pin BB: 2AFA79D6 (full contact)

Klik LIKE untuk mendapatkan
INFO Promo, Event &
New Books & Toys


My Busy Book My Little Pony includes a Storybook, 12 Disney Figurines and a Giant Playmat
Boardbook with Figurines & Playmat
Rp 199.000
Aku Jadi Tahu PEMADAM KEBAKARAN Boardbook + Playmap + Picture Pieces (Bilingual)
Boardbook
Rp 62.000
Book Tower Animals includes 8 Board Books
Boardbook Set
Rp 135.000
Alphabet Train Boardbook Set (26 Board Books)
Board Book Set
Rp 160.000
Numbers, Shapes and Colours Train Boardbook Set (26 Board Books)
Board Book Set
Rp 160.000
The Things I Love About School Story Book (Soft Cover)
Story Book
Rp 100.000
Tell the Time Board Book with an Interactive Clock
Board Book
Rp 100.000
Ready to Go! MANNERS - A Guide to Raising Good Kids (Storybook, Fun Two-Sided Reward Chart, 48 Colourful Reward Stickers, Guidance for Parents)
Boardbook Kit
Rp 150.000

My World MY SENSES Lift the Flap Board Book
Lift the Flap Board Book
Rp 70.000
Hello Kitty Sudoku Puzzle Pad (BLUE)
Activity Pad
Rp 42.000
Hello Kitty Wordsearch Puzzle Pad (RED)
Activity Pad
Rp 42.000
05 Feb 2016
Seneng banget beli buku di bukugaby.com. seller ramah dan helpful banget. Pengiriman jg cepat sampai. Thank you bukugaby
Nadia - Bsd
04 Feb 2016
Pertama kalinya beli buku di bukugaby.com. Awalnya sempat worry karena pengiriman ke Surabaya, takut rusak di jalan. Ternyata packingnya rapi dan tebal, buku2 mulus dan sampai tepat waktu. Thanks yaa..
Anna - Surabaya
04 Feb 2016
Udah beberapa kali beli dan selalu komentarnya sama.sangat puas beli di bukugaby.sellernya ramah bgt,cepat merespon dan buku yg dijual sama persis dengan foto.bagus.anak dan ponakan jadi tambah sayang sama saya tiap dapat belanjaan dari buku gaby.hehe.makasih banyak ya sis
laura - kartasura

  Read More Testimonials 




BukuGaby.com menyediakan berbagai macam koleksi buku anak import berbahasa Inggris dan mainan anak edukatif untuk bayi dan anak-anak,
seperti board book / boardbook / hardbook, bedtime story books, softbooks, popup books, music and sound books, lift the flap books,
sticker books, puzzle books, activity books, character building books, fun science books, colouring / painting books, dan masih banyak lagi lainnya.
Warehouse Location: Sunter, Jakarta Utara, Indonesia.
Hubungi kami di SMS/Call: 082111553509, Email: info@bukugaby.com, YM ID: bukugaby, PIN BB: 2AEC8231

Home | About Us | Shopping Info | News | Testimonials | Contact
Powered by BukuGaby.com. Exclusively designed by Angela Oscario for BukuGaby.com.